Elk seizoen is het genieten op het eiland. Genieten van het buitenleven en de mooie natuur. Onze boerderij ligt tussen Kerkwerve en de oude vestingstad Zierikzee met haar mooie monumentale panden en gezellige haven.

Het eiland Schouwen-Duiveland telt vele oude dorpen zoals Dreischor, Zonnemaire en Brouwershaven. De Zeeuwse kust is binnen 10 minuten met de auto bereikbaar.

 

Het natuurgebied  “Plan Tureluur”  is een must voor de vogelaar, maar ook de kreken bij Ouwerkerk zijn zeker de moeite waard.

 

Voor de sportieve gasten zijn er verschillende maneges en er is een golfbaan in Bruinisse.  Voor de fietsers en wandelaars zijn er prachtige fiets- en wandelpaden langs akkers, bossen (Domeinen bij Westenschouwen), de Oosterschelde en de duinen.

 

De volgende musea laten veel zien over de historie van Zeeland: het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk, streek- en landbouwmuseum Goemanszorg in Dreischor en Deltapark Neeltje Jans. Ook zeer de moeite waard is het Stadhuismuseum in Zierikzee. De rijke geschiedenis van Zierikzee krijgt ruim aandacht. Een museum én monumentaal pand vol verrassingen!

 

Restaurants die wij van harte aanbevelen:

De Zeeuwsche Hoeve (voorheen De Heeren Hoeve)

Heuvelsweg 2

4321 TG Kerkwerve

Schouwen Duiveland, Zeeland

 

Hans & Marlene Dekker

T: +31 (0) 6 53 27 25 13

E: info@dezeeuwschehoeve.nl
W: https://www.dezeeuwschehoeve.nl

 

De Zeeuwsche Hoeve is gelegen aan de rechterkant vanaf Zierikzee tussen kilometer-paaltje 1.7 en 1.8.